Vloer en Dakisolatie

Door een hellend dakvlak te isoleren wordt de warmte binnen gehouden en de koude buiten. Dit kan uitgevoerd worden met glaswol, rotswol of ecologisch materiaal.Voor een optimaal resultaat kan de zoldervloer ook geïsoleerd worden. Dit kan worden geïsoleerd tussen de spantbenen en afgewerkt met osb / Durilis 18mm of er kunnen stijve platen worden geplaatst uit PUR of PIR.


Vanaf een isolerend vermogen van minimum R = 4.5W/m²K heeft U recht op een premie. Een simulatie opmaken kan u zelf uitvoeren, op <LINK HIER met woord DEZE> deze pagina  kan u hierover meer uitleg vinden  .


Na het uitvoeren van enkele eenvoudige stappen krijgt U meteen te zien op hoeveel premie U recht heeft, dit kan oplopen tot 35% van het investeringsbedrag. Bij vragen hierover staan wij u uiteraard graag te woord, neem dan even contact op via de contactpagina en wij beantwoorden zo snel mogelijk

Gyproc Wanden

Wij creëren een structuur met hout of metalstud, vullen deze op met akoestische isolatie en werken af met een laag osb met dikte 12mm en gyproc met dikte 12mm.


Aangezien gyproc zonder de geschukte pluggen en tools niet voldoende draagkrachtig is, zorgt de onderliggende laag OSB dat het geheel stevig wordt en u hierop later veilig iets kan bevestigen aan de wanden

Verlagen van Plafond

Door een goed uitgevoerde verlaging van het plafond kunnen allerlei elementen die u niet zichtbaar wil in uw interieus eenvoudig weggewerkt worden. Verluchtingsbuizen, sanitaire buizen, elektriciteitskabels of leidingen of een onvlak plafond zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Na een bezoek en grondige inspectie van het plafond wordt er een geschikt systeem voorgesteld om uw plafond af te werken. Deze zal uiteraard afhankelijk zijn van de huidige opbouw van uw plafond (houten balken, betonnen gewelt, overspanning, ...) en de gewenste verlaging. Je kan je plafond al verlagen met een minimum opbouwhoogte van 5cm.


Voor deze verlaging zullen wij eerst een nieuwe plafondstructuur maken, en daarop gyprocplatsn 12mm 4aba (4 zijdig afgeschuind) plaatsen. Deze zijn uiterst geschikt om later mooi af te werken door het opstoppen van de vijsgaten en de voegen van de onderlinge platen.
Door ons gebruik van het geschikte materiaal kunnen voor deze klus een goed en mooi eindresultaat garanderen !

Kelder & Kruipkelder Isolatie

Het beschikken over een kruipkelder heeft zowel voor als nadelen. De mogelijkheid om steeds aanpassingswerken aan bestaande leidingen uit te voeren in de kruipkelder is niet gering. Daarnaast zijn er ook enkele nadelen:

  • Deze ruimte is zeer nadelig voor warmteverliezen. De leidingen van afvoerbuizen en verwarming lopen hoofdzakelijk hier (al dan niet geïsoleerd). Deze verwarmen dus eerst de koude kruipruimte en geven dan pas hun warmte achter in de woning. Het verlies van warmte kan hoog oplopen zonder dat men zich hiervan bewust is.
  • De ondergrond van het gelijkvloers kan koud en vochtig aanvoelen. De oorzaak hiervan is de vochtige ondergrond van de kruipkelper die doorstraalt naar de vloer van uw woning


Door het isoleren van de betonplaat met stijve XPS platen wordt de koude in de kruipkelder gehouden en zal de vloer op het gelijkvloers niet meer zo kil aanvoelen. Deze stijve platen kunnen verkregen worden in verschillende diktes, maar vanaf een dikte van 8cm kan u reeds genieten van een premie.


Deze platen worden mechanisch bevestigd met het nodige materiaal. Om deze werken uitvoerbaar te houden, is wel een minimum hoogte van 90cm vereist. Alle naden en kieren worden daarna mooi dichtgemaakt met PUR schuim.

Zolder Renovatie

Wenst u uw zolder aan te pakken en dit in te richten tot extra slaapkamers, toilet, berging, badkamer, mancave, … ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.Na opmeting van uw zolder, werken wij een plan uit op maat wat aan uw mensen voldoet.

Na goedkeuring van de plannen wordt er een gedetailleerde offerte opgemaakt.

 

TDS ISOLATIE kan u ondersteunen tijdens alle nodig werken tijdens dit proces: isoleren, gyproc, vloeren egaliseren, laminaat of vloertegel, technieken, schilderen, dakramen, en nog veel meer. Wij bieden een totaalofferte aan voor een volledig afgewerkte ruimte zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan. Na overleg van de offerte kan de klant beslissen wat hij wel of niet zou willen uitvoeren. Wij staan steeds voor transparantie, en altijd in functie van de klant. Wilt de klant hierbij een handje toesteken om de kosten te drukken en bij te leren, dan kan dit natuurlijk ook en in overleg. Door het gebruik van professioneel materieel (waarover niet iedereen beschikt) kan de klant hier ook van meegenieten.

 

Wij streven naar perfectie en voeren de werken uit alsof het voor onszelf zou zijn.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen om of een afspraak in te plannen.

Dakwerken

Lekt uw dak? Of zijn de pannen en onderdak aan vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Eveneens het verwijderen van asbest leien of onderdak met asbest is voor ons geen probleem. Wij hebben de nodige opleidingen gevolgd en zijn volledig gecertifieers voor het verwijderen en transporteren van asbest. Ook voor het uitwerken van bakgoten, oversteken in hout of rockpanel of afbreken van schouwen kan u bij ons terecht.